Nettverk

Skapernettverk - Et kristent ressursnettverk for deg som bærer på gudgitte drømmer og kall.

Et kristent ressursnettverk for deg som bærer på gudgitte drømmer og kall. Om du er godt i gang, eller i en tidlig fase av ditt prosjekt, eller tjeneste, så er du hjertelig velkommen i nettverket. Alt for å skape, med Skaperen og for mennesker.

For hvem:

  • For kvinner som bærer på en gründerdrøm, og som vil nettverke med andre kristne gründere.
  • For deg som har eget firma og vil nettverke med andre kristne etablerere.
  • For deg som vil nå ut til mennesker gjennom ulike kunstuttrykk.
  • For deg som har en drøm eller kall til å drive sosialt entreprenørskap.
  • For deg som har kall til å tale, formidle og skrive.
  • For deg som har en drøm som du ønsker å gjøre til mer enn en hobby.
  • For store og små gudgitte visjoner.

Slik oppstod Skapernettverk: Da jeg bestemte meg for å ta drømmen og visjonen min på alvor og leve av den, oppstod det mange utfordringer og savn. Savn etter å dele tanker og snakke med andre troende kvinner om det jeg hadde begitt meg ut på. Jeg savnet noen å bli inspirert av, og kunne stille spørsmål til. Jeg savnet å kjenne og møte kvinner som våget, og et sted hvor jeg kunne være hele meg med spørsmål, utfordringer, gleder og tro. Et nettverk av kvinner som ikke lenger ville ha kallet som hobby, men som ville satse, og våge å leve den drømmen de bar i sitt hjerte. Skapernettverk ble etablert som en liten lokal gruppe i Sandefjord og som traff hverandre ansikt til ansikt en gang i måneden. Vi startet tre stykker i 2011. Senere laget jeg en gruppe på FB slik at kvinner kunne koples sammen uavhengig av bosted.

Lokale grupper:  Pr. i dag er det grupper i Sandefjord, Kongsberg og Bergen. Noen av oss har reist på tur sammen for å jobbe, hvile og hjelpe hverandre videre i våre drømmer og kall.

IMG_1607

Nettverkstur til Mallorca mai 2014. Jobb,rekreasjon og utflukt.

Lenger frem: Dersom dette er noe Gud vil og har behag i så tror vi dette nettverket vil fortsette å vokse. Etterhvert er visjonen å arrangere et årlig event/ konferanse som kan være en oase, et sted du kan tre til side et øyeblikk, få inspirasjon, undervisning, være med på workshop, ja bli utrustet både praktisk og åndelig til å virkeliggjøre det Gud har lagt i ditt hjerte.

Dele erfaringer og produktnyheter: I den lukkede FB gruppen kan vi, i tillegg til å oppmuntre og hjelpe hverandre, også dele aktuelle eventer, nye produkter og nyheter i vårt konsept. Vi kan utveksle erfaringer, få innspill på ideer og knytte kontakter. Bare husk at vi skal både gi og få, og pass på at du ikke er for privat, eller deler sensitiv informasjon. Selv om dette er en lukket gruppe, er nettet likevel nettet.

Som et anker: Nettverket vil også hjelpe oss til å stå på fundamentet vårt, vår kristne tro, eller som jeg opplevde Gud talte til meg høsten 2013. Verdiene dine skal være ditt anker. Vi trenger å holde fast i hverandre så vi ikke driver bort fra vår gudgitte hensikt og kall:)

Bli med: Vil du være med i FB gruppen SKAPERNETTVERK , så klikk i linken her. Alle som blir med i gruppen skriver en kort presentasjon om seg selv og sin ide/ drøm/business i eget innlegg. Legg gjerne med link til webside om du har det.

Hilsen Tone.

Lurer du på noe så ta kontakt:) post@livtilord.com

IMG_3121

Fra nettverkstur til Frankrike juni 2015. En god kombinasjon av jobb, rekreasjon og opplevelse.

Del gjerne 😉Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Virkeliggjør drømmer og kall.

Har du en drøm?

Hvordan ville det være for deg å kjenne den boblende gleden igjen, den du får når du tar på alvor den drømmen du bærer i ditt hjerte? Få mine 12 bibelske prinsipper for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall, helt GRATIS? Legg igjen navn og epost så skrives vi.