Han spurte: Hvem er ditt publikum?

Han spurte: Hvem er ditt publikum?

Tone Dalhaug 6 comments

Se for deg at du bare hadde en person som ditt publikum, en person som vurderer alle dine ideer, drømmer og tanker. Ikke to, tre, en million, eller hundre. Kun en!

Untitled design-4

Jeg snakket med en dame som nylig hadde gitt ut en bok og som gjennom den hadde fulgt en av drømmene sin. Hun hadde hatt mange motbakker i livet og på et tidspunkt forlatt troen hun hadde som barn. Når hun skulle forfølge drømmen sin hadde hun så mange motforestillinger mot å gjøre det, at hun holdt på å la være. Hun trodde ikke noe var bra nok.

En dag kom en god venn på besøk som alltid hadde oppmuntrende ord med seg. Kvinnen jeg snakker om delte sin tvil og mangel på tro på denne drømmen hun bar på. Så fikk hun et spørsmål, hvem er ditt publikum? Etter litt tankespinn skjønte hun poenget, jo det var egentlig bare en, og det var Gud. Det hjalp  henne godt videre, fordi når man ser alt gjennom Guds øyne ser det annerledes ut. Når man ser for seg at han leser ordene dine, ser maleriet ditt, hører om drømmene dine, da blir det hele så annerledes.

Liker Gud talentene dine? Synes han du er bra nok til å gjøre noen oppdrag for ham? Liker han drømmene dine? Applauderer eller buer han? tross alt, hva har du som du ikke har fått av ham?

Kanskje det kan hjelpe deg også, å se for deg Gud som ditt eneste og viktigste publikum. Spør han hva han synes.

Til meg sier han: Gå, så sterk som du er, Tone! Jeg ha gitt deg ordene. Jeg skapte deg slik, min kjære datter. Jeg trenger også eventyrere i mitt rike. I rett tid vil jeg åpne dørene, Tone. Du har jobbet hardt, hvil deg litt nå. Ta en velfortjent pause. Jeg vil vise deg og gi visdom. Ta deg bare mer tid til å lytte til meg.

Når Gud har talt, betyr det da så mye hva andre mener?

Hva sier han til deg?

Del gjerne 😉Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

6 Comments

Annette Vartdal Gustavsen

mai 18, 2016 at 8:22 pm

Veldig tankevekkende og bra 🙂 ja han er aldeles fornøyd for han er giveren !

  Tone Dalhaug

  mai 18, 2016 at 9:56 pm

  Ja, ikke sant Anette:-) Takk. Og lykke til med deres arrangement. Det blir bra:-)

Kirsten M Øysæd

mai 18, 2016 at 8:53 pm

Så inspirerende, oppmuntrende og flott å lese! Takk, jeg trengte virkelig dette akkurat nå ?

  Tone

  mai 18, 2016 at 9:54 pm

  Det var hyggelig å lese. Det er målet at noen skal bli oppmuntret:-)

Kari Stangebye

mai 18, 2016 at 9:57 pm

Så utrolig bra og tankevekkende å lese.Jeg trengte de ordene i dag??

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Virkeliggjør drømmer og kall.

Har du en drøm?

Hvordan ville det være for deg å kjenne den boblende gleden igjen, den du får når du tar på alvor den drømmen du bærer i ditt hjerte? Få mine 12 bibelske prinsipper for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall, helt GRATIS? Legg igjen navn og epost så skrives vi.