Hva ser du?

Hva ser du?

Tone Dalhaug 2 comments

Hva du ser avhenger mye av hvor du er, ikke bare geografisk, men også i tankene.

dreamstime_l_49083166

Da jeg fikk meg en liten etterlengtet bil her i høst, av typen Mini, så opplevde jeg å se Minier overalt. Går du hastig inn på butikken for å handle og noen spør deg etterpå hvor mange som hadde hvite sko på seg, så kunne du mest sannsynlig ikke svare. Men dersom du hadde fått spørsmålet før du gikk inn ville du sett etter hvite sko. Skoene var der hele tiden, men du så dem ikke i det første tilfellet.

Så hva ser du dette året? Eller kanskje jeg skulle spurt, hva vil du se?

Jeg tenkte jeg ville dele med deg noen blogginnlegg som fikk mye oppmerksomhet dette året og slutten av 2014, som handler om viktige ting i det å gripe livet, fullt og helt. Kanskje har du lest de, isåfall kan du få mye igjen av å lese de en gang til. Det gjorde jeg, selv om jeg har skrevet dem;-) Kanskje har du ikke lest de, håper de vil inspirere deg:-)

AVENGASJER DEG OG UTRETT MER – handler om noe som er vanskelig for mange, å velge sine saker. Å gjøre my halvveis gjør at ingenting blir helveis;-)

Å VILLE, ELLER IKKE VILLE – Bli inspirert  av vår yngste som er avhengig av rullestol i hverdagen.

SUPERHELTLIVET ER OPPSKRYTT – Jeg har rett og slett akseptert at jeg ikke er super på det meste. Livet blir bedre da;-)

Å FØLE SEG ANNERLEDES – Føler du at du ikke passer inn? Det gjør jeg. Les og bli oppmuntret til å være deg:-)

Å VELGE FRA ØVERSTE HYLLE Jeg får tårer i øynene av denne. Ønsker å trøste deg som trenger det.

TENK SOM EN FOTOGRAF – Et godt tips når du skal finne ut hva du ser, for du kan til en viss grad velge;-)

Godt nyttår til deg og dine.

Klem fra meg, Tone


 

Del gjerne 😉Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

2 Comments

Annette V Gustavsen

desember 30, 2015 at 9:15 pm

Gode spørsmål innenfor et nytt år 🙂
Riktig godt nytt år 🙂 vi høres 🙂 klem <3

Tone

desember 30, 2015 at 9:39 pm

Takk Anette:-)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Virkeliggjør drømmer og kall.

Har du en drøm?

Hvordan ville det være for deg å kjenne den boblende gleden igjen, den du får når du tar på alvor den drømmen du bærer i ditt hjerte? Få mine 12 bibelske prinsipper for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall, helt GRATIS? Legg igjen navn og epost så skrives vi.