Din historie er gull verdt – kurs

For deg som vil selge fra hjertet og gi dine kunder det beste

KURS: Din historie er gull verdtDagkurs 5 timer.

Hei. Jeg heter Tone, er journalist, coach og forfatter. Visste du at historien din er gull verdt? I den ligger nøkkelen til å nå verden med ditt budskap! Din historie og ditt hvorfor henger nøye sammen. Dette jobber vi med på dagskurset « Din historie er gull verdt ».

Vi har alle erfaringer som har berørt oss gjennom livet, øyeblikk som er unike for oss. Disse øyeblikkene danner en rød tråd og sier noe viktig om oss. Når du finner denne rød tråden i ditt liv har du rett og slett funnet en skatt, din gave til verden.

Passer for deg som driver eget firma, sosialt entreprenørskap, for kunstnere, bloggere og andre som vil bli en tydeligere stemme, eller rett og slett finne sitt budskap til verden.

Hvordan: Undervisning og individuell jobbing. Eksempler i plenum som gir mer klarhet.

For deg som: Vil nå langt med ditt produkt eller ditt budskap og ønsker å kommunisere naturlig, rett fra hjertet, klart og tydelig hva du arbeider med og hva du kan tilby ditt publikum/dine kunder. For deg som vil skille deg ut i markedet og for deg som er lei av salg og som vil utstråle ekthet og troverdighet.

Du får:

  • Din historie. Et fundament til å jobbe videre med din unike historie, og som vil hjelpe deg til å finne din pitch/salgssetning, som du kan bruke når du vil presentere og selge ditt budskap/produkt.
  • Kraften i historien. Undervisning om kraften i historien og hvordan du kan trekke din unike historie inn i ditt arbeid.
  • Verdikart. Vi jobber også med å lage et verdikart som vil være et godt verktøy for å skape en ramme for din visjon og hjelpe deg til ikke å brenne deg ut når du går ut i verden med ditt budskap.
  • VIP tilbud. Det er i 1-1 coaching at vi virkelig kan få frem dybder i din unike historie, og skulle du ønske dette får du som er deltaker på dette kurset et eget tilbud på det.

Minimum 7 deltakere.  Jeg arrangerer kurs i Sandefjord og kommer ellers der det er ønskelig. Fem timer inkl. lunsj. Ved reiser utenfor sør og østlandet er det et minimum på 10 deltakere.

Pris: kr. 1290,-  Hver enkelt betaler lunsj i tillegg.

Ta kontakt dersom du er interessert i dette eller har spørsmål.

 

Del gjerne 😉Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Få mine 10 bibelske prinsipp…

GRATIS inspirasjon !

Jeg hjelper deg å få klarhet i din hensikt, slik at du kan leve det livet du var ment for. Hver måned sender jeg deg en videoinspirasjon rett i din innboks. Send meg navn og epost nå, så får du også mine 10 bibelske prinsipper for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall:-)