Finn gullet i din historie – coaching

Få klarhet og retning og gi verden det beste du har.

COACHING 1-1. Finn gullet i din historie, og nå verden med ditt budskap.

Vi har alle erfaringer som har berørt oss gjennom livet, øyeblikk som er unike for oss. Disse øyeblikkene danner en rød tråd og sier noe viktig om oss. Når du finner denne røde tråden i ditt liv har du rett og slett funnet en skatt, din gave til verden, ditt budskap.

For deg som vil ha klarhet og retning i din tjeneste og verktøy til å kommunisere fra hjertet.

Hvordan: Vi bruker Skype eller telefon. 3 samtaler på 60-75 min.

Passer for : Deg som har eget firma, deg som jobber med sosialt entreprenørskap, for kunstnere, bloggere og andre som vil bli en tydeligere stemme, eller rett og slett finne sitt budskap til verden. Coaching pakken kan også gi klarhet for deg som står i veikryss med tanke på jobb og tjeneste.

Du får: Mer trygghet og mer klarhet. Din unike historie, et fundament som vil gi deg muligheten til å jobbe frem en pitch/salgssetning, og historier som du kan bruke når du vil presentere og selge ditt budskap/produkt. Et verdikart som vil gjøre deg bedre rustet til ikke å brenne deg ut og som vil kunne hjelpe deg i fremtidige valgsituasjoner.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende samtale, dersom du vil avklare om dette er noe for deg. 

Pris for pakken: 3 samtaler  á 1250,- inkl. mva. ( Tot. kr 3750,- som kan betales i 2 avdrag) Pakken gir stor verdi i form av avklaring og retning. Dersom du trenger en time ekstra for å komme helt i mål, eller ønsker å holde fokuset og fremdriften oppe etter coachingen så gir jeg 1-1 coaching for 875 kr. inkl. mva i inntil 6 måneder. ( Gjelder de som har kjøpt denne pakken først.)

Del gjerne 😉Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Få mine 10 bibelske prinsipp…

GRATIS inspirasjon !

Jeg hjelper deg å få klarhet i din hensikt, slik at du kan leve det livet du var ment for. Hver måned sender jeg deg en videoinspirasjon rett i din innboks. Send meg navn og epost nå, så får du også mine 10 bibelske prinsipper for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall:-)