Jeg bærer på en sorg.

Jeg bærer på en sorg.

Tone Dalhaug 16 comments

Jeg tror ikke jeg er alene om å bære på en smerte. Faktisk, så tror jeg mange av oss bærer på ulike typer sorg.

Min er av en slik art at jeg kan kople den ut i perioder, og den varierer fra tid til annen. I et øyeblikk kan den være lammende, andre ganger vendes den til glede. Det skal bare en liten endring til, så bobler det inni meg. Min sorg kan på sikt forsvinne, det håpet lever jeg i, mens for andre vil den aldri helt det. Vi bærer sorger ulikt og for noen er sorgen permanent.

epic-sunset2@2x

Jeg tenker at sorgen vi bærer er og blir en del av vår historie, og denne historien trenger noen å høre. Kanskje din historie kan trøste, kanskje den kan gi håp, kanskje den kan lette en annens hjerte for en liten stund, kanskje den kan fri noen fra ensomheten ved å bære sin sorg alene, kanskje kan den åpenbare helt nytt landskap. Kanskje henter den frem dybder og høyder du ikke visste fantes, og kanskje skapes det en dag nytt liv av denne sorgen.

For tre år siden var sorgen jeg bar på så lammende at den satt meg ut av funksjon. Men så fikk jeg se, via coaching, at det beste jeg kunne gjøre for meg selv, mine nærmeste og verden forøvrig var å komme igang igjen. Det å gripe eget liv, følge sine drømmer og sin hensikt er den beste gaven jeg kan gi videre. Jeg gjør det ikke med samme kraft som uten denne smerten, heller ikke med like stort smil, men sorgen jeg bærer nå gjør at jeg en dag smiler større og virker med mer kraft enn jeg hadde gjort uten denne smerten.

Det er også påskens budskap. Disiplene ville helst slippe smerten og sorgen ved å miste sin kjære mester. Men ved å miste ham fikk de ham, ved å miste ham fikk de større kraft, ved å miste ham fikk de større glede, og verden fikk del i det største budskap noen gang fortalt.

Ønsker deg med dette en riktig god påske, en fredfull høytid med påfyll av ulike slag, tid med dine, fred og ro. Hilsen Tone.

Del gjerne 😉Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

16 Comments

Annette V Gustavsen

mars 18, 2016 at 10:17 pm

Gratulerer med examen og en A 🙂 det du skriver med sorg er interessant.sorg tenker jeg gjør noe med oss.

  Tone

  mars 18, 2016 at 10:19 pm

  Takk, ja det gjør det, på godt og vondt. Tone

Torhild R. Sanns

mars 18, 2016 at 10:26 pm

Gratulerer med eksamen og topp karakter? God påske til deg og dine??

  Tone Dalhaug

  mars 19, 2016 at 10:46 am

  Takk for det og takk for din respons her. God påske til deg og dine også:-)

Vigdis

mars 19, 2016 at 7:45 am

Takk Tone!Det du skriver er gjenkjennbart i eget liv.Godt at vi får vandre videre,slik vi er blitt,dag for dag.Ønsker deg god påske!

  Tone Dalhaug

  mars 19, 2016 at 10:46 am

  Takk Vigdis for din repsons. Det er visst mange som opplevde dette som viktig. God påske.

Solveig

mars 19, 2016 at 8:22 am

Så bra d du skriver om sorg, kjenner meg igjen. Gratulerer med flott resultat på eksamen. God påske til deg og dine ☀️

  Tone Dalhaug

  mars 19, 2016 at 10:44 am

  Tusen takk for din respons. Ja, det er et viktig tema. God påske til deg.

Lilleba

mars 19, 2016 at 11:04 am

Takk, Tone, kjenner meg igjen i det du skriver. Det var nydelig skrevet! Takk igjen for all hjelp fra deg ang. min historie. Kjenner det har vært viktig for meg å skrive den.
Gratulerer med godt resultat i studiene dine!! GOD PÅSKE!

Camilla Heggelund

mars 19, 2016 at 12:55 pm

Så veldig fint og sant det du skriver her. Takk for at du deler! God påske 🙂

Ingar

mars 19, 2016 at 9:14 pm

Takk for et innlegg jeg tror er til nytte for mange. Jeg har også hatt sorg selv jeg ikke har det nå. Men så ser jeg folk rundt meg som har sorg…
Gratulerer med vel overstått eksamen og velsigna god påske! 🙂

  Tone Dalhaug

  mars 19, 2016 at 10:33 pm

  Takk for din respons Ingar. JA, det er virkelig å snakke om og tydelig at mange kjenner seg igjen i dette.

Kari Stangebye

mars 19, 2016 at 10:30 pm

Gratulerer med flott resultat.Jeg har selv erfart sorg i livet og vet at det er mange typer for sorg.Veldig bra at dette temset blir belyst på en så hod måte God påske til deg og alle dine

  Tone Dalhaug

  mars 19, 2016 at 10:35 pm

  Takk skal du ha, hyggelig at dette kunne berøre og hjelpe noen. Takk for din respons.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Virkeliggjør drømmer og kall.

Har du en drøm?

Hvordan ville det være for deg å kjenne den boblende gleden igjen, den du får når du tar på alvor den drømmen du bærer i ditt hjerte? Få mine 12 bibelske prinsipper for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall, helt GRATIS? Legg igjen navn og epost så skrives vi.